Tvornica iz BiH nagradila najboljeg radnika automobilom – Jabuka.tv

Tvornica iz BiH nagradila najboljeg radnika automobilom

Tvornica namještaja “”Standard” iz Prnjavora pravi je primjer kako se vodi briga o radnicima te one najbolje redovito nagradi.

Oni su u protekloj godini organizirali nagradnu igru kako bi što više motivirale svoje radnike, a po posebnim parametrima najboljega, Zorana Vranješa, nagradili su automobilom, dok su ostali nagrađeni finansijski.

“Standard” je u godinu ušao s ciljem rasta od 30 posto i potražnjom za još 100 radnika, što su djelomično ostvarili, javlja Srpskainfo.

Pandemija je na dva mjeseca usporila rast, što kroz potpunu obustavu proizvodnje, ali i kroz smanjenu proizvodnje zbog neizvjesnoti na tržištu, te su dostigli rast od 15 posto i zaposlili 100 radnika, ali ne do kraja prošle godine, nego do ove veljače.

Neovisno od nepredvidive situacije na svjetskom tržištu izazvane koronavirusom “Standard” je u 2020. godini uložio blizu milijun KM u modernizaciju tvornice i povećanje proizvodnih kapaciteta.

Iz “Standarda” su poručili da je novi cilj širenje kapaciteta proizvodnje, rast od 20 posto, te da su im i dalje potrebni novi radnici.

(www.jabuka.tv)


35 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.