Tviterašica iz Crne Gore tvrdi da je 25 od 30 učenika za nastavak riječi buba upisalo Corelli

“Od 30 učenika (8 godina) gdje sam vršila istraživanje za specijalistički rad, na prefiks riječi buba njih 25 je kao nastavak riječi upisalo CORELLI a njih 5 MARA. Samo konstatiram, ništa više djeco”, glasi objava koju je jedna korisnica Twittera iz Crne Gore objavila na toj društvenoj mreži.

Ako ste među onom starijom populacijom koja ne zna tko je Buba Corelli, riječ je o megapopularnom bosanskohercegovačkom reperu koji u kombinaciji s Jalom Bratom trenutno drma estradom i glazbenim ljestvicama diljem regije.

Dječja psihologija i model djetinjstva, osjećaji, emocije i asocijacije u odnosu na uzrast, otkrila je korisnica pod nadimkom anhelita19 kad su je (redom šokirani) ostali tviteraši pitali koja je bila tema njenog istraživanja, vjerojatno suptilno ispitujući radi li se možda o lažnoj objavi, prenosi Index.hr.

“Rezultat je malo poražavajući”, “Ovih 5 je mislilo na Daru Bubamaru ali nisu razumjeli pitanje”, “Hej pa ovo zvuči kao da se desilo”, “Uzbuna bi trebala biti na svim nivoima! Eto ja sada saznah ko je Koreli”, “Poražavajuće. Iako je rađeno na mikro uzorku. Zaista poražavajuća činjenica”, “Horor”, “Jel moguće?!”, “Katastrofa!!! Samo gore je moglo biti MARA!! DARA BUBA MARA!!”, bili su samo neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji u ovoj tvrdnji nisu vidjeli ništa neobično. “Mislim i da bi prije 30 godina na riječ Lepa djeca dodala brena, a ne rada. Svaka generacija je to prošla, nisu ova djeca izuzetak. One gluposti koje je ona tada pjevala je isto što i sad djeca slušaju”, “Od 100 Amerikanaca na pitanje ko je Homer 90 su odgovorili da je to otac Barta Simpsona”, pisali su drugi.

Njenu objavu na svom je Instagramu podijelio i sam glazbenik Buba Corelli.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.