Tužiteljstvo BiH izdalo je naredbu za saslušanje komesara Ilije Lasića – Jabuka.tv

Tužiteljstvo BiH izdalo je naredbu za saslušanje komesara Ilije Lasića

Tužiteljstvo BiH izdalo je naredbu SIPA-i da sasluša policijskog komesara MUP-a HNŽ-a Iliju Lasića, saznaje Žurnal iz više izvora.

Lasić bi trebao biti saslušan do kraja dana u vezi sa njegovom jutrošnjom naredbom da se spriječi prebacivanje emigranata iz Sarajeva u izbjeglički centar u Salakovcu, piše Žurnal.info.

Podsjećamo, jutros oko 10 sati naoružani pripadnici MUP-a HNK-a su po naredbi komesara Lasića na Ivan Sedlu zaustavili kolonu autobusa u kojima su bili migranti, a koji su po odluci Vijeća ministara trebali biti prebačeni u izbjeglički centar nadomak Mostara. Prilikom ove akcije, hercegovački policajci su rekli da im je naredbu izdao komesar Ilija Lasić.

Nakon toga reagirao je državni ministar sigurnosti Dragan Mektić koji je ovaj čin nazvao državnim udarom, te je od Tužilaštva BiH zatraženo da do kraja dana poduzme sve adekvatne mjere kako bi Lasić i njegovi naredbodavci bili procesuirani zbog antiustavnog djelovanja.

Kasnije danas dežurna državna tužiteljica Merisa Nurkić izdala je usmenu naredbu da SIPA, zasad u svojstvu svjedoka, sasluša Lasića.

(www.jabuka.tv) 


17 komentara

 • mektić treba u pritvor i da objasni kako on može u bih uvoziti ilegalne osobe.mektić uvozi ilegalne migrante u bih .koliko si mektiću naplatio eura po osobi.

 • mektić šverca ilegalne migrante u hercegovinu.njega treba pritvorit i oduzet eure koje je uzeo švercajuć ilegalce u državu

 • Gospodin Ilija Lasić je najpoštenija osoba u policiji.
  Zašto bas Hercegovina i Salakovac to treba neko drugi bit kažnjen ,nevin čovjek nikada .
  Oni koji su pozvali migrante i odredili premještaj taj je pogriješio.
  Pokazat će se da je savjesno postupio .

 • kako su došli dovde da mektić treba da odgovara za ovo prešli državu poprijeko a da nitko nije reagovao za ovo treba da se odgovara

 • Lasić je čovjek ali šteta što zastupa čovića ali sada mu je kasno išta da uradi šteta za ovog čovjeka uče sa ovim ljudima u probleme ilija moj nedaj se

 • Ilija vrati se među svoj puk tu ćeš biti siguran i svoj,mektić srbin na plaći kod erdogana ,mektić mi malo više sliči na ratka mladića iz početka rata ,a razbit će mu se o glavu

 • Ilija je savjesna i korektna osoba . Kad je Ilija dosao na radno mjesto u Siroki Brijeg tad je stao na rep krimiminalcima i lopovima . Ilija ne igraj ping pong lopticu za Covica . Covic je jedna lopina koja je svoj narod izigrala . Ilija , radi svoj posao , vrijedis , znas i umijes . To je osoba za svaku pohvalu .
  Sta ce izbjeglice u Bi H , brat cmilje ? B i H nemoze pomoci svojim drzavljanima a izbjeglicama .

 • Mozete komentirati a ne vrijedati , odraz nekulture , saljete mrznju cijelom svijetu .
  Narod je narod , ove portale cita cijeli svijet . 21:17
  ” Nek idu smrdljivim balijam ”
  Sta ste dobili sa ovom izjavom , neodgoj , nekulturu , zlobu , mrznju i t d .
  Bog nas je sve stvorio ….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.