Turisti u Portugalu pali sa stijene visoke 40 metara i poginuli: “Pokušavali su napraviti selfie”

Britanac i Australka pokušavali su snimiti selfie na stijeni iznad popularne portugalske plaže kada su pali s visine od 40 metara, javljaju mediji.

Britansko-australski par, 37-godišnja Louise Benson i 33-godišnji Michael Kearns, poginuli su nakon što su pokušali snimiti selfie na stijeni iznad plaže Praia dos Pescadores u Ericeiri.

Ribari su pronašli njihova tijela u utorak ujutro na plaži, a mobitel kojim su pokušavali snimiti fotografiju pronađen je na stijeni. Lokalni kapetan Rui Pereira da Terra izjavio je: Svi dokazi ukazuju na to da su pali dok su pokušavali snimiti selfie. Čini se da im je mobitel ispao na stijenu, a oni su pali s nje dok su ga pokušavali podići.

“Ugledao sam scenu iz horor filma”

Lokalni ribar izjavio je za portugalski Jornal de Noticias da je oko 06:30 sati po lokalnom vremenu na plaži ugledao “scenu iz horor filma”: Prvo smo mislili da neki ljudi spavaju na plaži, ali kad smo se približili ostali smo šokirani. Njihova tijela su bila u komadima.

Glasnogovornik australskog ministarstva vanjskih poslova izjavio je da vlasti pružaju podršku i pomoć Kearnsovoj obitelji. Britansko ministarstvo objavilo je sličnu izjavu. Plaža Praia dos Pescadores popularno je odredište za turiste i surfere i nalazi se oko 40 kilometara od Lisabona.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.