Turčinovići kao u zlatna vremena, Desna obala “osvetila” aktualnog prvaka!

Iza nas je prvi tjedan ovogodišnjeg izdanja Malonogometne lige Mjesnih zajednica Širokog Brijega koja sad zasad opravdava sva očekivanja, jer prisutna publika uistinu uživa u dobrom nogometu i zabavi, pa vjerujemo da će se tako nastaviti i u daljnjem dijelu natjecanja.

U petak smo imali priliku gledati tri itekako zanimljiva susreta, a posebno dopadljiv bio je onaj prvi u kojem je Ljuti Dolac u završnici susreta ispustio pobjedu protiv Trna odigravši 3:3. Trnjanima je to drugi remi u njihovom drugom nastupu pošto su prethodno s Uzarićima igrali 2:2, dok je Ljuti Dolac sa sigurnih 5:2 porazio momčad Briga.

Dužičani su u onom svom prvom nastupu impresionirali svladavši Jarane s 4:0, međutim sada su “naletjeli” na raspoložene Turčinoviće i izgubili sa 4:0, dok su Biograci nakon trijumfa protiv prošlogodišnjeg prvaka Ljubotića odigrali nešto lošiju utakmicu s Desnom obalom i doživjeli poraz 4:2, međutim s obzirom na viđeno Desna obala itekako ističe kandidaturu za visok plasman na ovogodišnjoj “Ligi sela”.

LIGA MZ-a ŠIROKOG BRIJEGA

Petak, 07. srpnja

Ljuti Dolac – Trn 3:3
Biograci – Desna obala 2:4
Dužice – Turčinovići 0:4

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.