Tučnjava u Lidlu zbog jeftinog vina: 17 osoba ozlijeđeno, pet uhićeno

Primamljiva Lidlova ponuda izazvala je navalu kupaca, čak i fizički sukob te reakciju policije.
Šef Lidlove trgovine u Essexu u Velikoj Britaniji oglasio je kako će se inače skupo vino prodavati po cijeni od 20 funti za šest boca, odnosno 3,33 funte po boci. Ponukalo je to mnogobrojne kupce da nahrle u kupnju jeftinog vina. Tako su neki od ranog jutra, već i prije otvaranja poslovnice, čekali u redu s kolicima, javlja Independent.

I u drugim dijelovima Velike Britanije ispred Lidlovih trgovina nastali su dugački redovi, a vino je razgrabljeno u rekordnom roku. Mnogi su ostali bez proizvoda koji su željeli kupiti.

Najdrastičnije je bilo u Essexu, gdje je čak došlo do fizičkog sukoba između kupaca za ograničenu količinu vina. Pozvana je policija, koja je uhitila pet osoba, a čak je 17 njih ozlijeđeno. “Nema više vina u Lidlu. Svi su se gurali da ga kupe”, jedan je od komentara kupca koji nije uspio kupiti željeni proizvod po “ludo” niskoj cijeni koju je kompanija oglasila.

Lidl je po akcijskoj cijeni ponudio prošek, za koji su neki i probdjeli čitavu noć kako bi ga kupili po niskoj cijeni. Ispred jedne poslovnice stvorio se red od čak 600 ljudi. Ionako ograničena količina vina rasprodana je u samo dvije minute nakon otvaranja trgovine.

“Šef trgovine rekao je kako je za prodaju ovog pića po ovoj cijeni bila dostupna samo jedna paleta, a u tom trenutku okko 600 ljudi je bilo u trgovini”, kazala je očevitkinja tučnjave za jeftino vino.

Dio kupaca putem društvenih je mreža izrazio ljutnju jer je Lidl po akcijskoj cijeni prodavao ni izbliza dovoljnu količinu vina, prenosi RTL.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • To je sadsvim normalno za njenacke ” lance” . To se isti desilo u Media Markt! Bez bitke , ali ruzni rici! Reklama su bili Laptop , samo umisto par stotina, bilo deset! Naravno da sam reklamirala i ljuta bila! ” Sve se prodalo”, to je bio odgovor! Ne idem tamo., godisnje.Ti je Lücke !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.