Trump: Rusijo spremi se, projektili stižu!

Rusijo spremi se, projektili stižu, napisao je prije nekoliko minuta na svom Twitter profilu američki predsjednik Donald Trump.

Trump je tako odgovorio na izjave iz Moskve da će oboriti svaki projektil koji bude ispaljen na položaje sirijskog režima.

Rusija tvrdi da će oboriti sve projektile koji budu ispaljeni na Siriju. Pa pripremi se Rusijo, jer oni će doći, lijepi i novi, „pametni“ projektili. Ne biste trebali biti partneri sa životinjom koja ubija bojnim otrovima ljude i uživa u tome,  poručio je Trump na Twitteru.

(Fena)


9 komentara

  • Što kaže Kim Jun…Hoće li on testirati kakvu raketu…Ovim moćnicima savjetujem i preporučujem da te pametne rakete,testiraju i bildaju svoje mišiće na svom teritoriju a ne tamo gdje gine i trpi nedužan narod,sirotinja…Idemo piti,tući se,lupati ali u tuđem dvorištu,kući…Strašno,od ovakvih likova se nije boljem niti nadati…

  • Ovaj lik izgleda totalno opičeno.I ne samo da izgleda nego meščini da i je..frka i strahote su izgčeda neizbježne.Misli da će Rusi ustuknuti a mogao bi dobiti po p….i uvesti Amere u ono što do sada nisu imli i osjetili a to je rat i projektile najgore vrste ali na svojoj teritoriji.Do sada su samo mlatili druge a sada..hmm.vratićw vam se zlo koje sijete svijetom budite sigurni.

  • ovo je komad budale oni i bacaju a ne rusi kad prije napraviše istragu oni su kao vidovnjaci gube rat pa traže izliku kako da skinu asada da nisu dolazili u siriju ne bi ni rusi svjedoci smo njihove demokracije sve u krvi ali moglo bi im se obiti o glavu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.