Trojac iz Hercegovine varao na dojavama, policija objavili koliko su zaradili

Policijska uprava Trebinje je podnijela izvještaj o počinjenom kaznenom djelu protiv M.Z., D.M. i A.V. koje terete da su počinili kaznena djela prijevara i pranje novca.

Policija u Trebinju tereti M.Z., D.M. i A.V. da su putem društvenih mreža kreirali profile te varali ljude lažnim sportskim dojavama, tj. rezultatima sportskih utakmica koji su im uplaćivali novac, a spomenutim prijevarama zaradili su 166.365 KM.

Naime, Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju podnijela izvještaj o počinjenom kaznenom djelu protiv M.Z., D.M. i A.V. koje terete da su počinili kaznena djela prijevara i pranje novca.

Oni se sumnjiče da su od 2018. do kraja 2021. godine na društvenoj mreži Instagram kreirali profile na kojima su lažnim prikazivanjem činjenica u vezi s rezultatima sportskih utakmica dovodila u zabludu druge osobe koja su im uplaćivala različite novčane iznose.

Nakon izvršenih provjera policijski službenici su utvdili da su osumnjičene osobe u navedenom vremenskom razdoblju zaradile 166.365KM, navode iz policije.

Kako su pojasnili, M.Z. je zaradio 68.400 KM, D.M. 66.615 KM i A.V. 31.350 KM.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.