Trik: Pogledajte fotografije na WhatsAppu bez otvaranja chata

WhatsApp je daleko najpopularnija aplikacija za dopisivanje na tržištu te sada ima više od dvije milijarde aktivnih korisnika, a dok nastavlja konstantno rasti, korisnicima nudi nove savjete i trikove.

Jedna od ”loših” strana WhatsAppa je to što korisnik koji šalje poruku dobiva obavijest kada je primi i otvori osoba kojoj je poslana, no postoje načini da se to “zaobiđe” te da korisnik vidi poruku, fotografiju i video bez potrebe za otvaranjem chata.

Moguće je sakriti plave kvačice u WhatsAppu, ali postoji i jednostavniji način da se vidi sadržaj.

Prije svega, potrebno je izaći iz svih chatova na WhatsAppu, a potom pritisnuti i držati određeni chat te odabrati opcije More option i Export Chat. Nakon toga treba odabrati opciju Files.

U ovom trenutku je moguće izabrati folder kojeg ćete se sjetiti i potom u njega pohraniti file. Nakon pohrane je potrebno otvoriti folder u koji je chat eksportiran i tu mu pristupiti, odnosno pronaći željenu fotografiju. Ovaj postupak vrijedi za Appleove uređaje, odnosno iOS.

Kada je riječ o uređajima s Androidom, ovaj trik nije dostupan. Razlog je što se opcijama “More” i “Expert Chat” može u ovom slučaju pristupiti samo iz chata, jer opcija dodira i zadržavanja chata ne funkcionira. To će se možda promijeniti u budućnosti, ali je trik zasad dostupan samo korisnicima iOS-a, prenosi Klix.

Treba istaknuti da WhatsApp konstantno unapređuje zaštitu privatnosto, a nova funkcija se odnosi na nestajuće fotografije i klipove.

TikTok ponovno niže impresivne uspjehe

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.