Trifunović Vučiću: “Završit ćeš kao Gaddafi”

Predsjednik Pokreta slobodnih građana i poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović se oglasio na društvenim mrežama nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao na konferenciji za medije da će zgradu Predsjedništva ubuduće čuvati samo žene.

Naime, tijekom obraćanja predsjednika Srbije, Trifunović mu se obratio putem Twittera.

Je li zaista rekao da će mu od sljedećeg tjedna samo žene biti osiguranje? Nemoj, brale, završit ćeš kao Gadafi, napisao je Trifunović.

Komentirajući ovaj tweet, Vučić je rekao da “Sergeju želi dobro zdravlje”.

Da ću završiti kao Gadafi? Dobro, to je u redu. Mnogi i danas u Libiji maštaju o Gaddafijevom vremenu. Ja Sergeju želim dobro zdravlje, pravi je gospodin, rekao je predsjednik Srbije.

Podsjetimo, libijski vođa Gaddafi je ubijen 20. listopada 2011. dok je pokušavao pobjeći iz rodnog Sirta. Rezultati forenzičarskog izvešća pokazali su da je podlegao ozljedama od zadobivenog metka u glavu u unakrsnoj vatri između boraca nove libijske vlasti i njegovih pritaša.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • srbiju nemore mimoic gradanski rat tojedavno najavijeno samocu nakratko citirat dacica koi kaze spremase krvoprolice.stosetice.staje trifunovic izjaviji dace.vucic zavrsit kao gajdafi sveje moguce.vucic onje narko bos tuje dacic vulin seseij.

  • Nemora ko Gadafi zavrsiti ali sigurno Srbi ako hoce mir vucica dacica i bulina moraju smijeniti i da ostanu u povijesti kao huskaci

  • Za nas bi bilo najbolje da se međusobno “pokoljete” jer ste takav primitivni narod koji se stoljećima nije uspio civilizirati.Nije vas dobro ni u susjedstvu imati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.