Tri migranta otkrivena u ilegalnom prelasku granice BiH

Službenici Postrojbe granične policije Višegrad 22. prosinca 2016. u noćnim satima u blizini Međunarodnoga graničnoga prijelaza Uvac otkrili su trojicu stranih državljana koji su ilegalno iz Srbije ušli u BiH.

Ilegalni migranti nositelji su dokumenata Iraka, Pakistana i Sirije. Bit će predani pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH.

Lišeni slobode prema potragama

Pripadnici Postrojbe granične policije Zvornik 22. prosinca 2016. slobode su lišili 39-godišnjega državljanina BiH jer ga potražuje Općinski sud u Živinicama zbog kaznenoga djela ‘Teška tjelesna ozljeda’. A. S. kontroliran je prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj. Predan je službenicima Sudbene policije Kalesija.

Službenici PGP Bijeljina 21. prosinca 2016. slobode su lišili 34-godišnjega C. J. jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog kaznenih djela ‘Krađa’ i ‘Teška krađa’. Ovaj bh. državljanin kontroliran je prilikom ulaska u BiH na MGP Rača. Predan je pripadnicima Sudske policije Bijeljina, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.