Tri automobila sletjela na istom mjestu na cesti Široki Brijeg – Mostar

Čak tri automobila su za jedno jutro sletjela sa zavoja u blizini svadbenog salona Bošnjak, na pola puta između Širokog Brijega i Mostara. Iz čista mira su vozači gubili nadzor nad upravljačima i puka je sreća da pri tome nije bilo ozlijeđenih. Dvojica su uletjela na livadu, dok se jedan prevrnuo na bok, prenosi pogled.ba

– Normalno sam vozio prema Mostaru, a u jednom trenutku su mi kotači jednostavno ‘zaplesali’ na cesti. Sreća u nesreći je da ja i suputnik nismo zadobili niti ogrebotine, ako i to da u kritičnom trenutku iz suprotnog smjera nitko nije naišao. Okretali smo se i prevrnuli, a vozilo je ostalo visjeti na rubu. Nismo mogli izići jer je prijetilo prevrtanje pa nam je jedan čovjek pomogao. Naime, sajlom je zakačio naše vozilo za svoje i ustabilio ga, kako bi mogli iskočiti kroz suvozačko staklo, kaže nam Boris, vozač poduzeća Star-sport, pokazujući na drugo vozilo na livadi, koje je samo pet minuta prije njega sletjelo s očito ‘masne’ i mokre ceste.

Slična iskustva su posljednjih dana imali još neki vozači, ali tom prigodom nije pričinjena veća materijalna šteta. Policajci su stavili prometne znakove opreza na početku i kraju ovoga opasnog zavoja, a očekuje se konačna intervencija radnika zaduženih za održavanje cesta u zapadnoj Hercegovini.
– Pod hitno treba nešto učiniti jer će netko na kraju nastradati- negodovali su oštećeni vozači.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • kako ti nije jasno. vidiš da je išao iz mostara i od onih spomenika ga ponijelo i uletio na livadu…bar mi se čini tako…

  • Bio sam jučer ne ovom mjestu neposredno nakon prevrtanja. Naime, ispred mene dva siva vozila su upalila sva četiri žmigavca, pa sam usporio i vidio ovog kedija koji me na pravcu u Žvatiću pretekao. Uporedo s kedijem staje neki žuti džip, čovjek iz sivog vozila daje upute, zatežu sajlom kedija jer se svaki čas mogao prevrnuti i za čas su izvukli dvojicu nesretnika. Sve je trajalo tri minute. Ovaj spomenuti čovjek iz sivog vozila propituje se jesu li ozljeđeni, treba li im štogod, dade im neki veliki kišobran i ode, kao i ostali koji su pomagali. Bilo mi je drago, kako su ljudi za čas pritekli upomoć i riješili situaciju, iako su neki u koloni iza nas stalno trubili prosvjedujući što nemogu odmah proći. Ima nas brate, svakakvih i gorih!!!!

  • Policija je na tome mjestu vjerojatno stavila ograničenje vožnje 20 na sat, tako da ste vi krivi ako vozite brže!Imaju oni rješenje za sve! Ne može nitko drugi biti kriv što su nam ceste tako loše osim nas sami!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.