Treća sezona kultne serije "Narcos: Mexico" uskoro na malim ekranima | Jabuka.tv

Treća sezona kultne serije “Narcos: Mexico” uskoro na malim ekranima

Kultna kriminalistička franšiza “Narcos: Mexico” vraća se na Netflix. Serija je zaradila obnovu za treću sezonu, odnosno šestu ukupno, ako računamo i prve tri , koje se, između ostaloga, bavile Pablom Escobarom i kolumbijskim kartelima.

“Narcos” je jedan od najuspješnijih Netflixovih projekata i ova obnova nije nimalo iznenađujuća, ali svejedno je ovo dobra vijest za one koji su čekali nove informacije od veljače, kada je završila druga sezona, prenosi Bosonoga.com.

Nakon dvije sezone Pabla Escobara i treće u koja se bavila krijumčarima droge nakon Pabla Escobara i kartelom Kali koji je vodio biznis na potpuno drugačiji način od najpoznatijeg kralja kokaina, “Narcos” se u četvrtoj i petoj sezoni bavio dilerima iz Meksika. A tako će se i nastaviti u novoj sezoni.

Osim obnove za novu sezonu portal “The Wrap” javlja kako je Eric Newman prepustio mjesto showrunnera Carlu Bernardu.

Newman ostaje kao izvršni producent na seriji, a svoje scenaristično umijeće sada će pokazivati na novim Netflixovim projektima “Escape From Spiderhead” s Chrisom Hemsworthom u glavnoj ulozi i “The Upper World” u kojem će glumiti Daniel Kaluuya.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: