Trebinjac i Mostarac uhićeni zbog zasada indijske konoplje – Jabuka.tv

Trebinjac i Mostarac uhićeni zbog zasada indijske konoplje

Policija iz Trebinja uhitila je mještanina čiji su inicijali B.M, koji se dovodi u vezu sa pronađenih 70 obranih stabljika indijske konoplje na nepristupačnom terenu u mjestu Desin Selo, priopćeno je iz trebinjskog Centra javne sigurnosti (CJS).

U priopćenju se navodi da su identificirane još dvije osobe koja se mogu dovesti u vezu sa pronađenim stabljikama. U tijeku je dokumentiranje kaznenog djela “neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Nevesinjska policija jučer je uhitila osobu čiji su inicijali M.A. iz Mostara za koga se sumnja da je zasadio 157 stabljika indijske konoplje koje su 17. srpnja pronađene na lokalitetu Crgovo, općina Nevesinje.

Uhićeni će danas, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, biti predat Okružnom tužiteljstvu Trebinje.

“Planskim i kontinuiranim aktivnostima policijskih službenika na rasvjetljavanju i dokumentiranju kaznenih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, tijekom ove godine dokumentirano je sedam izvještaja o počinjenom kaznenom djelu protiv 19 osoba i 44 prekršaja iz ove oblasti”, navodi se u priopćenju CJB Trebinje.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.