Tražite savršenu ljetnu kozmetiku – Potražite Comodynes!

Brzi životni stil zahtjeva brza i jednostavna rješenja za njegu kože, posebno ljeti kada je zahtjevnije odražati kožu savršeno glatkom I čistom.

Revolucionarne Comodynes maramice nude kvalitetne i praktične opcije za skidanje šminke, čišćenje lica, peeling, samotamnjenje i njegu, bez obzira na tip kože, bez obzira gdje se nalazite. 

Comodynes Easy Peeling

Novo, jedinstveno i tako jednostavno za koristiti! Comodynes Easy Peeling maramice su garancija za glatku i čistu kožu jer efektivno čiste najdublje pore i eliminiraju mrtve stanice kože.
Inovativne maramice sadrže mikrosfere za fizički peeling, dok njeni aktivni sastojci stimuliraju obnovu stanica.
Tako učinkovite i praktične da u svakom trenutku omogućuju najbolji tretman, bez obzira na tip kože.

Comodynes Skidanje Šminke

Zamislite jedan proizvod koji zamjenjuje sredstvo za čišćenje lica, tonere i sredstva za skidanje šminke, da je uvijek u vašoj torbici i da je točno prilagođen vašem tipu kože…

Upravo to nude Comodynes micelarne maramice za skidanje šminke! Neusporedivo praktične micelarne maramice uklanjaju nečistoće i skidaju šminku. 100% prirodna vlakna. Bez alkohola. Savršene za vrijeme ljetnog odmora.

Comodynes Samotamnjenje

Zbog toliko obaveza, brzog poslovnog i privatnog života – mnoge od nas ni ne stignu dobiti savršeni ljetni ten. No uz revolucionarne Comodynes maramice za samotamnjenje brzo potamnite za samo tri sata!

Prirodan, jedinstven i trajni ten na siguran i čist način, uvijek pri ruci. Ne isušuju kožu lica i tijela. Sa svježim mirisom.

Sve informacije o Comodynes proizvodima potražite klikom na ovaj link.