Transfermarkt objavio: Zvonko Pamić igrač NK Široki Brijeg

Ugledni nogometni portal Transfermarkt objavio je da je 27-godišnji nogometaš Zvonko Pamić igrač NK Široki Brijeg.

Iako iz kluba s Pecare još nije stigla službena potvrda, na stranici Transfermarkt.com stoji da je rođeni Puležanin posljednji transfer iz OFK Titograd u NK Široki Brijeg realizirao 4. siječnja.

Portal Jabuka.tv kontaktirao je sportskog direktora NK Široki Brijeg Dalibora Šilića, koji je demantirao konačnu realizaciju ovog transfera.

Svi detalji o dolasku Zvonka Pamića u NK Široki Brijeg trebali bi biti poznati u sljedeća dva-tri dana. Za sada mogu samo reći da ugovor još nije zaključen, izjavio je Dalibor Šilić za portal Jabuka.tv.

Na Transfermarktu stoji da je Pamić iz OFK Titograd u NK Široki Brijeg prešao 4. siječnja 2019., za nepoznat iznos

Podsjetimo, portal Jabuka.tv proteklih je dana najavio tri izgledna pojačanja u momčadi Plavo-bijelih. Prvo od njih, Ante Hrkać, u petak je službeno potpisao ugovor i priključio se momčadi Širokog Brijega.

Prema svemu sudeći, 27-godišnji Zvonko Pamić vrlo je blizu zaključivanju ugovora, dok još treba čekati epilog transfera Ivana Krstanovića.

Inače, mnogi stručnjaci u Hrvatskoj Pamiću su predviđali blistavu karijeru, ali brojni problemi s ozljedama uvelike su unazadili njegov potencijal koji je pokazivao u najmlađim danima.

Službeno je započeo karijeru u Žminju, iz kojega odlazi u Rijeku, koja ga je slala na posudbu u Karlovac. Rijeka ga je potom transferirala u njemački Bayer Leverkusen, koji ga je u više navrata slao na posudbe u Duisburg i Freiburg.

27-godišnji Zvonko Pamić igra na poziciji srednjega veznog

Zagrebački Dinamo ga je vratio u Hrvatsku početkom sezone 2014./15. i potpisao u svoje redove. Na početku se nametnuo kao veliko pojačanje za zagrebačke Modre, ali počeli su se pojavljivati problemi s ozljedama te je ovaj veznjak polako počeo gubiti svoje mjesto u prvom sastavu.

Zbog neigranja nužne su bile posudbe u Istru i Lokomotivu, u više navrata, gdje je kad bi bio zdrav bilježio jako dobre nastupe. Dinamo mu nije produžio ugovor na početku ove sezone te je kao slobodan igrač otišao u crnogorski OFK Titograd.

Ukoliko se ovaj transfer konačno realizira, Pamić bi u Široki Brijeg trebao doći kao slobodan igrač.

Pamićevo nogometno znanje nije upitno, no pitanje je kako će ga zdravlje služiti, a motiva mu zasigurno neće nedostajati kako bi se vratio u pravu formu te zaživio svoju nogometnu karijeru.

Prvi od najavljenih: Ante Hrkać vratio se na Pecaru

(www.jabuka.tv)


13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.