Tragedija na Ramskom jezeru: Utopio se mladić iz Kreševa

Na ramskom jezeru u nedjelju se oko 16.30 sati u Podboru, na plaži ispred Laguna Cluba, utopio D.D. (1980.) iz Kreševa javlja portal Rama-Prozor.info.

Četvorica mladića i četiri djevojke došli su u nedjelju oko 14.00 sati na kampiranje na Ramsko jezero, nakon roštilja otišli su se okupati u jezero. Navodno su slabo znali plivati što je i dovelo do ovog nesretnog slučaja, riječi su očevidaca.

Mladići iz Podbora prvi su došli do utopljenika, piše Rama-Prozor.info pokušali su ga spasiti, ali nažalost bilo je kasno.

Na mjesto događaja izašla je policija PP Prozor i hitna služba.

Podsjetit ćemo da su protekla dva vikenda zabilježeni smrtni slučajevi na kupalištu na Boračkom jezeru.

Iz MUP-a HNŽ potvrđeno je za Bljesak.info da se dogodila ova tragedija. Nepoznata je osoba prijavila Policijskoj postaji Prozor da je došlo do utapanja nepoznatog mladića u mjestu Podbor.

Na mjesto događaja upućena je patrola policije i hitna pomoć, međutim mladić je već preminuo. Utvrđeno je da se radio o mladiću D.D. (1980.) iz mjesta Crnići, općina Kreševo.

Iako nas je dežurni tužitelj uputio, za detaljnije informacije o ovoj nesreći, na PU Konjic, koju je prema njegovim riječima ovlastio za davanje informacija, u spomenutoj Policijskoj upravi dežurni operativac nije htio dati nikakve informacije o ovom događaju. Dežurni tužitelj je samo potvrdio da obdukcija neće biti urađena jer za to nema potrebe jer se radi o utapanju, a ne kaznenom djelu.

(Bljesak.info | Foto: Rama-Prozor.info)

Komentiraj: