Tradicionalni božićni prijam za predstavnike medija u JP Elektroprivreda HZ HB

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana svečano druženje s rukovoditeljima, urednicima i vlasnicima medija kao i predsjednicima udruga i društava novinara upriličen je i ove godine u JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar tradicionalni prijam za predstavnike medija.

Pozivu Uprave Elektroprivrede HZ HB svečanom prijamu odazvalo se oko 50 predstavnika svih bosanskohercegovačkih medija. Važnost je medija u poslovanju JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar neizmjerljiva i to je jedini put kojim se može ukazati na potrebe poduzeća koje ima prema javnosti.

Novinarima se prvi obratio Mario Fofić rukovoditelj Sektora za odnose s javnošću i zaželio dobrodošlicu najavivši članove Uprave Poduzeća.
Zahvalivši na izvrsnoj suradnji i kontinuiranom korektnom praćenju rada poduzeća u svim poslovnim okolnostima prošlih godina, u ime Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar nazočne je goste pozdravio generalni direktor Nikola Krešić zaželivši svim nazočnima sretne i uspješne nadolazeće blagdane.

Generalni direktor istaknuo je uspješnu poslovnu godinu i odgovarao je na mnogobrojna novinarska pitanja posebice vezana za otvaranje tržišta električne energije istaknuvši da EPHZHB na tržištu može ponuditi najjeftiniju električnu energiju u okruženju.

Na novinarska pitanja o poslovanju s Aluminijem d.d. Mostar, izvršna direktorica za ekonomske poslove Ivana Bunoza odgovorila je novinarima da se potpisani sporazum o reprogramu duga poštuje, a u tijeku su pregovori za opskrbu Aluminija električnim energijom za sljedeću 2015. godinu. Direktorica Bunoza istaknula je i kako se očekuje dobit za ovu godinu u iznosu od oko 20 milijuna KM.

Novinari su generalnim direktoru i izvršnoj direktorici čestitali na ostvarenim nagradama za menadžere godine pri čemu je generalni direktor istaknuo: “Ta je nagrada priznanje, ne samo meni, nego svim mojim suradnicima i djelatnicima EPHZHB.”

“I ovogodišnje druženje novinara s Upravom bilo je korisno, kako medijima koji javnost redovito informiraju o stanju elektroenergetska sektora, tako i uposlenicima JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, jer samo obostrana i korektna komunikacija daje uspješne rezultate”, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću JP Elektroprivreda HZ HB.

ephzhb ephzhb_1 ephzhb_2 ephzhb_3 ephzhb_4 ephzhb_5 ephzhb_7 ephzhb_8

(www.jabuka.tv)