Top 3 fizičke osobine koje žene traže na muškarcima – Jabuka.tv

Top 3 fizičke osobine koje žene traže na muškarcima

Provedena su brojna istraživanja i ankete o fizičkom izgledu, a mnoge od njih bavile su se i fizičkim osobinama koje žene vole i žele na muškarcima.

U većini tih istraživanja uvijek se istaknu tri osobine koje su, sudeći prema rezultatima, među najpoželjnijima, piše Zadovoljna.hr.

Dubok glas, visina i bradica – to je ono čemu žene jednostavno ne mogu odoljeti.

Mnoge dame složit će se da je glas nešto što se primijeti na prvu, pogotovo kad je u pitanju dubok dominantan glas koji čak može u potpunosti zasjeniti ostatak muškarčeve pojave ili pak potpuno promijeniti fizički dojam nabolje. Ženama muškarci s dubljim glasovima djeluju seksepilno, samopouzdano i moćno.

Visoke muškarce dame vole zato što se uz njih osjećaju sigurnije. Ovakvo razmišljanje, tj. osjećaj potječe iz davnih vremena. Istraživanje Sveučilišta Utah pokazalo je da preferiranje viših muškaraca datira još iz kamenog doba jer se čak i tada smatralo da će viši muškarci lakše zaštititi druge nego oni niži.

Ako se dubok glas i visina nadopune bradicom, onda dobivamo nepobjedivu kombinaciju. I dok će rijetko koja žena proturječiti visini i dubokom glasu kao presudnoj fizičkoj kvaliteti, o bradicama će se definitivno više raspravljati. Međutim, po većini istraživanja – prevladavaju dame koje ipak više vole bradicu od svježe obrijanog lica.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.