Tomislavgrad: Srednja škola dobila vrijednu opremu

Ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije Gordana Nakić posjetila je u srijedu Srednju strukovnu školu Tomislavgrad kako bi ravnatelju Stanku Čamberu uručila plastenik sa sustavima za grijanje i hlađenje koji posjeduje i automatsku liniju za navodnjavanje.

Nabavka ove opreme vrijedne 14.500 KM ostvarena je kroz Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Stanko Čamber zahvalio je na vrijednoj donaciji te istaknuo kako će nova oprema učenicima olakšati usvajanje znanja uz praktični rad.

Iz Vlade su podsjetili kako je Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ-a, u suradnji s Poljoprivredno-prehrambenom školom iz Požege, dobilo sredstva u ukupnom iznosu od 250.000 kuna za projekt “Ulaganje u strukovno obrazovanje Požeško-slavonske i Hercegbosanske županije”.

Projekt je apliciran na Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine kojeg provodi Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv | Foto: Vlada HBŽ)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.