Tomić: PR Days Mostariensis predstavlja sinergiju sveučilišta u BiH i zemalja u okruženju

Povodom četvrte međunarodne znanstveno-stručne konferencije “PR Days Mostariensis 2019” u ponedjeljak je održana konferencija za medije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Predstavnicima medija obratili su se rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić, predsjednik Organizacijskog odbora Nino Ćorić i članica Organizacijskog odbora Davorka Topić-Stipić.

Ono što je ove godine novina u odnosu na prošle je Sajam stručne literature na kojem će sudjelovati četiri nakladničke kuće koje se bave odnosima s javnošću, kazao je Ćorić dodajući kako će konferencija započeti studentskom konferencijom tj. panelima.

Ove smo godine uveli predstavljanja knjiga. Prvoga dana ćemo predstavljati pet autora, tj. knjiga. U sedam sesija će se odraditi 66 tema, od kojih će 55 biti znanstvenih. Na marginama ovome konferencije će se predstaviti i znanstveni časopis Sveučilišta u Mostaru te Interdisciplinarni studij našeg Sveučilišta, naglasio je Ćorić.

Davorka Topić-Stipić, članica Organizacijskog odbora kazala je da je ova konferencija već postala međunarodna. Istaknula je vise zvučnih imena koja dokaze s različitih Sveučilišta iz BiH i zemalja u okruženju.

Istaknuto je kako i ove godine na konferenciju dolazi više zvučnih imena

Rektor Sveučiilišta u Mostaru Zoran Tomić istaknuo je kako je ovo bh. brend koji predstavlja sinergiju sveučilišta u BiH i zemalja u okruženju.

Vrlo važan aspekt ove konferencije je taj da su kroz konferenciju uključeni svi studenti s našeg Sveučilišta. Bit će predstavljeno nekoliko udžbenik i knjiga koji do sada nisu bili predstavljeni, kazao je Tomić dodajući kako je sljedeća zadaća uključiti menadžere ovoj konferenciji i s tom sinergijom promatrati goruće probleme.

Uvjeren sam da će ova konferencija uspjeti i to zahvaljujući predsjedniku organizacijskog odbora prof. Nini Ćoriću, zaključio je rektor Sveučilišta u Mostaru.

Tema ovogodišnje konferencije, koja će se održati od 20. do 22. studenoga u Mostaru, je “Kriza i krizno komuniciranje”, a bit će obrađena kroz više od 60 stručnih radova.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.