Tom Hanks će voditi posebnu emisiju u prigodi Bidenove inauguracije

Američki glumac Tom Hanks vodit će posebnu emisiju koja će se istodobno prikazivati na svim većim američkim televizijskim mrežama, večer nakon svečanog preuzimanja dužnosti Joea Bidena, uz sudjelovanje glazbenih zvijezda među kojima su Jon Bon Jovi i Justin Timberlake, pišu američka glasila.

Bidenov tim nije komentirao na upit agencije France Pressea, ali su Justin Timberlake i pjevačica Demi Lovato odvojeno potvrdili informaciju o održavanju događaja i o svom dolasku.

Ovaj put u programu, koji je pripremio Odbor za predsjedničku inauguraciju, nisu predviđene svečanosti koje inače prate predsjednikovu prisegu, a ove godine su otkazane zbog epidemioloških razloga.

Godine 2009. Aretha Franklin je pjevala na prvoj inauguraciji Baracka Obame. Uz nju su nastupili Bruce Springsteen, U2, Shakira i Stevie Wonder.

Četiri godine poslije, na njegovoj drugoj inauguraciji, Beyonce je pripala čast da otpjeva nacionalnu himnu.

Godine 2017. Donald Trump se naprotiv morao zadovoljiti drugim, pa i trećim ešalonom pjevača na svojoj inauguraciji jer nije bio omiljen u svijetu zabave.

“Celebrating America”, specijalnu emisiju koja će se prikazivati u srijedu 20. siječnja u najgledanijem terminu, prenosit će televizije ABC, CBS, NBC, CNN i MSNBC te YouTube kanal inauguracijskog odbora, prenosi Hina.

U programu će se odati počast “junacima” koji su se istaknuli u protekloj godini obilježenoj pandemijom koronavirusa.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.