Tom Cruise na setu filma prijetio otkazima zbog propusta u anti-Covid protokolu

Američki glumac i producent Tom Cruise na londonskom setu svog novog, sedmog filma “Nemoguća misija/Mission: Impossible” vikao je i ekipi filma prijetio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-covid protokolima za snimanje filmova, pišu britanske novine The Sun.

Prenoseći da imaju autentičnu audio snimku Cruiseovog vikanja na filmsku ekipu, a koja se “vrti” i po twitteru, iz Suna navode da je zvijezda akcijskog filma Cruise u opsežnim primjedbama zamjerao propuste socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tijekom pandemije koronavirusa.

Predstavnik Cruisea odbio je to komentirati.

Sun piše i da je, prema toj audio/zvučnoj snimci, Cruise ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako telefonira sa svim (…) studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju (…), uz poruku: “Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste“.

The Sun nije naveo kada se to točno dogodilo, ali filmaši su u London stigli početkom prosinca, zbog nastavka snimanja sedme Nemoguće misije, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u veljači, u talijanskoj Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u rujnu opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Cruise je u srpnju i osobno apelirao na norveškog premijera da dijelove filma snima u Norveškoj prema modificiranim karantenskim pravilima.

Taj film Paramount Pictures-a trebao bi biti objavljen u studenom 2021., oko čega je Cruise, prema zvučnoj snimci na koju se poziva Sun, na setu filma još rekao i da se Hollywood oslanja na filmove poput Nemoguće misije kako bi se industrija održala u nevolji, te da želi film “zlatnog standarda, jer vjeruju u nas i ono što radimo”.

“Mission: Imposible” jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a posljednji film iz 2018. na svjetskim je blagajnama uprihodio više od 791 milijun američkih dolara.

(Hina)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.