Todorić ostaje u zatvoru

Sudac istrage zagrebačkoga Županijskoga suda odlučio je da Ivica Todorić, koji je jučer stigao u Zagreb iz Londona, nakon čega je pritvoren u Remetincu, ostaje u zatvoru.

Prijedlog za puštanje Todorića na slobodu podnijela je njegova odvjetnica Jadranka Sloković koja traži ukidanje istražnog pritvora jer ocjenjuje da nemogućnost tužiteljstva da u godinu dana ispita sve svjedoke ne može ići na štetu optuženog.

Pritvor je ukinut po osnovi utjecaja na svjedoke, ali je određen istražni zatvor po osnovi opasnosti od mogućnosti bijega.

Todorićevi odvjetnici ponudili su jamčevinu od milijun kuna za njegov izlazak na slobodu, ali o tome će se naknadno odlučiti.

Podsjetimo, Ivica Todorić sinoć je u pratnji policije iz Londona sletio u Zračnu luku “Franjo Tuđman”, odakle je prevezen policijskim kombijem u istražni zatvor u Remetincu.

Todorića se tereti da je na nezakonit način raspolagao sredstvima većim od 1 milijardu kuna (135 miliona eura) iz kompanije Agrokor.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • STA STE SE SVEZALI IVEKA?? VI IMATE VELIKI PROBLEM:: ULJANIK!! OKANITE SE NJEGA!! TO CE SUD RJESIT!! A ULJANIK?? JESTE GA PRODALI VEC?? MISLIM ZEMLJISTE!

  • Treba mu *ebat mater,sve institucije je koumpira,MUP,tuziteljstvo.Zakonodavnu vlast je netko slozio da mu pogoduje,nap MUP Makarska je u dosluhu s njegovim agentima i rade za kriminalca a on po starom obicaju vrsi redovno isplate i nagrade.To je Ivica,caca stari SKOJ-ac i osudeni kriminala a sin samo nastavio.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.