TKD Poskok osvojio 10 odličja na prvenstvu Herceg-Bosne u Tomislavgradu – Jabuka.tv

TKD Poskok osvojio 10 odličja na prvenstvu Herceg-Bosne u Tomislavgradu

U subotu 30. studneog 2019. u Tomislavgradu se održalo Taekwondo prvenstvo Herceg-Bosne. Na prvenstvu se okupilo 220 natjecatelja iz 9 klubova članica Taekwondo saveza Herceg-Bosne, a u odličnom svijetlu se predstavio i TKD Poskok Kočerin.

Domaćin je bio tomislavgradski Taekwondo klub”Koryo-TG”,a sportaši su se natjecali u disciplinama kick, sportska borba i forme.

Za TKD Poskok Kočerin nastupilo je 11 natjecatelja koji su ostvarili odlične rezultate i kući se vratili sa čak 10 osvojenih medalja, od kojih su dvije zlatne, tri srebrne te pet brončanih.

U disciplini kick zlatnu medalju osvojila je Anamarija Gašpar, srebrnu Emanuela Mikulić te Matej Kvesić brončanu.

U formama zlatnu medalju osvojio je Leonardo Mikulić, Nina Kvesić srebrnu, a Lana Sabljić i Magadalena Kvesić brončanu te je tako TKD Poskok u toj disciplini osvojio ekipno treće mjesto.

Osim toga troje ekipe s Kočerina natjecalo se u sportskoj borbi. Najbolji rezultat postigao je jedan od naših najmlađih članova Stanko Ćavar koji je nakon tri pobjede izgubio u finalu te tako osvojio srebrnu medalju. Osim njega u sportskoj borbi nastupale su Nika Vukoja i Magdalena Kvesić koje su osvojile brončane medalje.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.