Tipične modne pogreške koje želite izbjeći – Jabuka.tv

Tipične modne pogreške koje želite izbjeći

U trenutku kada spoznate vlastiti stil, odnosno kada shvatite u kojem smjeru želite ići kada je moda u pitanju, sve postane lakše jer više nemate potrebe eksperimentirati i osjećati se neugodno u nečemu što ste kupili samo zato što je u jednom periodu bilo u trendu. Međutim, postoje određene stilske pogreške koje biste, neovisno o svojem stilu, trebale izbjegavati jer nikako ne rade u vašu korist.

1. Vidljivo donje rublje

Tu ne mislimo na romantične čipkaste bralette grudnjake koji suptilno proviruju iz košulje, nego na ocrtavanje ruba gaćica ili vidljivu kopču grudnjaka koja kvari siluetu leđa u uskoj majici.

2. Kvantiteta prije kvalitete

S vremenom ćete shvatiti da se ne isplati kupovati odjeću samo zato što je snižena. Investirajte u bezvremenske komade koji nikada ne izlaze iz mode i njegujte svoj stil na najbolji mogući način.

3. Previše logotipa odjednom

Zbilja ne želite izgledati kao hodajuća reklama. Birajte odjevne komade sa suptilnim oznakama brenda ili, ako volite malo vidljivije oznake, odlučite se za samo jedan takav komad, a ostatak odjeće neutralizirajte.

4. Preuska odjeća

U njoj će se vidjeti sve ono što ne želite da se vidi i još će vam k tome biti neudobno. Kupujte odjeću svog istinskog konfekcijskog broja i prihvatite svoje tijelo.

5. Tajice umjesto hlača

Kada ih kombinirate s, primjerice, dužim i širim džemperom, izgledat ćete moderno i chic. Međutim, ako uz tajice odjenete kratku i usku majicu, izgledat ćete vulgarno i neprimjereno.

6. Sjajne najlonke

Jednostavno ni na koji način ne laskaju vašim nogama i uz to izgledaju loše na fotografijama, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.