Tino rekao “NE” Aleksandru Vučiću i za nagradu dobio dres HNK Rijeka

Tino Popović (8) na najbolji je način pokazao što je navijačka ljubav prema klubu. Odbio je srpskog predsjednika Aleksandra Vučića koji mu je sugerirao da počne navijati za Crvenu zvezdu ili Partizan, ostao je vjeran svojoj Rijeci!

Tino Popović u subotu bio je poseban gost HNK Rijeka na utakmici protiv Cibalije. Osmogodišnji Tino je veliki navijač Rijeke, a to je najbolje dokazao kada je u posjetu Beogradu srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću na pitanje za koga navija odgovorio – Rijeku!

Tino se nije pokolebao ni na nagovaranja da bi trebao navijati za neki drugi klub, forsirao ga je agresivni Vučić da se prikloni Crvenoj zvezdi ili Partizan, ali dobio je odrješito – NE!

Kao nagradu za hrabar nastup kojim je pokazao kako se voli klub, Tino je u subotu bio poseban gost riječkog prvoligaša. Matej Jelić i Simon Sluga, te predsjednik Damir Mišković dočekali su Tina u predsjedničkom apartmanu uručivši mu dres s potpisima riječkih prvotimaca koji su nakon svega torpedirali Cibaliju 7:0! Kakva je to nezaboravna večer samo bila za malog navijača. Ali, Tino Popović ju je apsolutno i zaslužio! Svaka čast!

Ne treba previše isticati koliko je ova gesta značila malom navijaču, samo jednom od mnogih iz nove generacije koji će još dugo živjeti, disati i navijati za – Rijeku!

Na kraju krajeva, Tino Popović može poslužiti kao odličan primjer i hrvatskim političarima, koji bi se trebali na njega ugledati, a da i ne spominjemo hrvatske političke predstavnike u BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: