Tin Jedvaj pred transferom nakon što je zadovoljio na posudbi

Njemački mediji raspisali su se danas o tome gdje bi Tin Jedvaj mogao nastaviti karijeru, priča se pojavila na više portala, ali svi su složni u jednom, hrvatski reprezentativac napustit će Leverkusen.

Naime, vrlo je izgledno da će njegov ugovor otkupiti Augsburg, klub u kojem se Jedvaj nalazi na posudbi od ljeta prošle godine, a sada bi navodno mogao postati njihov član za stalno.

U Augsburgu su zadovoljni njegovim igrama i izvjesno je da će aktivirati otkupnu klauzulu od sedam milijuna eura koju Jedvaj ima ugrađenu u ugovor od dolaska u Leverkusen.

Nasljednik Danija Alvesa

Ni Leverkusen ne bi imao ništa protiv da se posao s Jedvajem tako zaključi s obzirom na to da oni već sada rade na dovođenju nogometaša koji može pokriti poziciju desnog beka i stopera.

Njihova najveća meta ovog ljeta je Brazilac Emerson koji je prošlog ljeta stigao u Barcelonu iz Atletico Mineira za 12 milijuna kao čovjek kojeg se u Brazilu zove nasljednikom Danija Alvesa, prenosi Index.hr.

Odlučio sam se na promjenu jer smatram da više nema smisla da budem pričuva na pet pozicija. Želio sam igrati samo stopera i pokazati se u najboljem izdanju na svojoj prirodnoj poziciji, rekao je Jedvaj nakon dolaska u Augsburg, a sada je, čini se, odlučio i ostati u klubu koji mu je dao mir.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.