Tim iz Hrvatske i BiH pokreće društvenu mrežu za kućne ljubimce – Jabuka.tv

Tim iz Hrvatske i BiH pokreće društvenu mrežu za kućne ljubimce

Tim iz Hrvatske i BiH pokrenuo je Kickstarter kampanju za pokretanje prve globalne društvene mreže koja bi se fokusirala isključivo na kućne ljubimce i sve vezano uz njih.

Na Kickstateru je trenutačno aktivna kampanja koju je pokrenuo tim iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, s nazivom WagWag – društvena mreža za počasne članove obitelji. Iza ovog naziva stoji ideja nove društvene mreže koja bi zbližila vlasnike kućnih ljubimaca iz cijeloga svijeta i dala im mjesto na kojem mogu razmjenjivati iskustva, družiti se, ali i pomagati u pronalasku doma napuštenim životinjama.

Ljubimci na društvenoj mreži

Na WagWagu bi životinje imale “svoje” profile, ne isključivo vezane za njihove vlasnike, a profile bi mogli imati i vlasnici skloništa za napuštene ljubimce, uzgajatelji životinja i kompanije koje se bave raznim proizvodima namijenjenih kućnim ljubimcima.

Svi oni mogli bi komunicirati kako bi poboljšali zdravlje i život svojih ljubimaca, a bez da riskiraju svoju privatnost i podatke. Korištenje aplikacije i registriranje životinja bit će besplatni za sve korisnike, uz mogućnost plaćenih promocija i reklamiranja proizvoda.

Trenutačno radimo na stvaranju najveće mreže životinja i životinjskih usluga na svijetu. Glavni cilj je stvoriti jedinstveno okruženje koje će obuhvatiti životinjska skloništa, veterinare i sve srodne usluge pomoću kojih će proces udomljavanja životinja bit uvelike olakšan. Aplikacija će od prvog dana bit namijenjena za globalno tržište, za Bug.hr je izjavila pokretačica Kickstarter kampanje Anđela Španović.

Da bi njihova ideja zaživjela, bit će prije svega potrebno ispuniti cilj crowdfunding kampanje (koja je aktivna na ovom LINKU). Pokretači WagWaga žele prikupiti 40.000 dolara kako bi dovršili svoj projekt i pokrenuli prvu globalnu društvenu mrežu za ljubimce. Svi donatori dobit će poklon pokretača, ovisno o iznosu uplate, kao i “počasno” mjesto na aplikaciji WagWag jednom kada ona bude dovršena. Potpomoći ovaj projekt možete iznosom već od 5 funti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.