Tikokerice poludjele za teorijom o crvenim noktima

Ako je vjerovati brojnim korisnicama TikToka, žene koje bi voljele više izlaziti s muškarcima trebale bi razmisliti o lakiranju noktiju u jarko crvenu boju.

Teorija crvenih noktiju, koja je sve popularnija ideja na ovoj platformi, govori o tome kako je crvena manikura neodoljiva muškarcima, a mnoge korisnice javljaju da su je isprobale i potvrđuju da djeluje.

Teorija o crvenim noktima je toliko točna!, tvrdi tiktokerica Melisse Martineau u jednom videu ovog tjedna i poručuje: Nikad me nisu pozvali na toliko spojeva niti su mi dali toliko komplimenata kao u posljednja dva ili tri tjedna, kad sam imala ovakve nokte.

Melisse nije jedina. Korisnica Brittany Ann je u svojoj nedavnoj objavi ispričala da su joj crveni nokti pomogli da pronađe svog trenutnog partnera. Samo da vam javim, teorija crvenih noktiju je upalila, rekla je podižući svoje crvene nokte prema kameri i dodala: Sada imam dečka.

Crveni lak važan i na radnom mjestu?

Fatou, koja je poznata na TikToku kao @sincerelyfatou, podijelila je da je prvi put saznala za moć crvenih noktiju kada je radila za Louis Vuitton.

Nisu nam dopustili da nosimo francusku manikuru, mogle smo samo imati crvene nokte, prisjetila se i složila s ostalim korisnicama da “crveni nokti privlače muškarce”.

O ovoj temi oglasila se i manikerka Trenna, koja je poručila da je crvena također moćna boja za žene na radnom mjestu.

Djevojke koje biraju crvenu znaju kolika je njezina moć. Primjera radi, imala sam klijenticu koja je svaka dva tjedna dolazila na trajni lak jarko crvene boje. Ona zarađuje 200 milijuna dolara godišnje.

Mnoge korisnice podijelile su snimke na kojima mašu svojim tek nalakiranim crvenim noktima kako bi pokazale da testiraju teoriju. Hashtag #rednailtheory ima više od 52,9 milijuna pregleda na TikToku i iako postoji veliki broj nedavnih videa na tu temu, u trendu je već gotovo godinu dana.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.