Tijelo 57-godišnjaka prekriveno je izraslinama

Chandra Wisnu 57-godišnjak je koji boluje od izrazito rijetke bolesti. Poznat je kao “bubble man” jer po cijelom tijelu ima kvrge koje izgledaju kao balončići. Kada se sa 24 godine vjenčao sa svojom suprugom Nanik, Chandra je imao sve. Bio je mlad, zgodan i iz bogate obitelji. No, već tada imao je manjih problema sa ružičastim izraslinama na tijelu.

Prve izrasline primijetio je na leđima kada je imao 19 godina, a stanje se pogoršavao sve dok s 32 godine njegovo cijelo tijelo nije bilo prekriveno izraslinama. Prestao je izlaziti iz kuće te izlazi isključivo kada treba pokupiti svoju kćerkicu iz škole. Tada se nastoji cijeli prekriti odjećom kako ne bi plašio ostalu djecu. “Ljudi se boje mog užasnog lica i boje se da bi mogli dobiti bolest. Stoga izbjegavam ljude te idem samo po kćerku u školu. Tada se prekrijem, ne želim da moju kćerku u školi maltretiraju zbog mene”, rekao je Chandra.

Još uvijek se nada da će naći lijek za svoje stanje, najviše zbog svoje djece. Naime, dvoje ih je počelo dobivati iste kvrge po tijelu. Srećom, Chandra u svemu ima podršku svoje voljene supruge. Ona ga nije ostavila te kaže kako joj je i sada zgodan. Nadu za izlječenjem izgubio je nakon što je posjetio brojne dermatologe koji su mu davali neučinkovite kreme.

[youtube id=”aRzUXk2xaNc” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.