Tićima ‘drvena medalja’ s turnira u Čapljini

Sa visokih 4:0 ekipa ”Caffe bar Fontana” slavila je sinoć u finalnom susretu nad ekipom ”Fast food Garfield” Čapljina i tako se okitila titulom prvaka malonogometnog božićno-novogodišnjeg turnira odigranog u Gradskoj sportskoj dvorani Čapljina.

Radi se o blagdanskom turniru koji je nakon 12 godina ponovno organizirao Sportski savez općine Čapljina.

U dosta uzbudljivoj i atraktivnoj utakmici ekipa ”Caffe bar Fontana” Čapljina od prve minute je držala rezultatsku prednost i nije dopustila da ekipa ”Fast Food Garfield” ugrozi osvajanje prvog mjesta.

Golove su postigli Edis Mršo (2) i Nermin Jusić (2).

U utakmici za treće mjesto sastale su se ekipe ”MNK Tići” Široki Brijeg i ”Optika Bevanda”Mostar. ”Ekipa ”Optika Bevanda” slavila je sa 6:2.

Od šest golova čak pet komada za Mostarce postigao je Josip Bošković, a u strijelce se upisao i Kristijan Pantić. Za Širokobriježane je dva gola dao Zvone Ćavar.

tici_capljina_turnir_2

Po završetku finala dodjeljene su nagrade, pa je tako najboljim golmanom proglašen Stanislav Galić iz ekipa ”Optika Bevanda”.

Najbolji strijelac turnira je isto iz ekipe ”Optika Bevanda” Josip Boškovič sa 8 postignutih golova. Najboljim igračem proglašen je igrač pobjedničke ekipe Davor Marković. Nagrade najboljim pojedincima uručio je tajnik Sportskog saveza općine Čapljina Dalibor Ilić.

Nagradu za treće mjesto ekipi ”Optika Bevanda” uručio je predsjednik Sportskog saveza Dominik Lubina.

tici_capljina_turnir_3

Za osvojeno drugo mjesto ekipi ”Fast food Garfield” nagradu je uručio dopredsjedatelj Općinskog vijeća Čapljina Pero Knežević, a nagradu za prvo mjesto ekipi ”Caffe bar Fontana” uručio je načelnik općine Čapljina Smiljan Vidić.

Finalnu utakmicu sudili su Toni Blažević i Romeo Primorac.

Vrijedi istaknuti kako su finalnu utakmicu uveličale i čapljinske mažoretkinje, a na poluvremenu utakmice organizirana je tombola koja je sretnim gledateljima donijela vrijedne nagrade.

(www.jabuka.tv | Foto: Slavko Jakiša)

Komentiraj: