Thompson u Tomislavgradu

Humanitarni koncert hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona, koji je prošle godine zbog nevremena odgođen, održat će se 13. kolovoza na platou iznad Duvanjske bazilike u Tomislavgradu.

“Prihod od prodaje ulaznica bit će namjenjen za liječenje četvero djece s područja Hercegbosanske županije u inozemstvo, izgradnju i dovršetak jedne obiteljske kuće, pomoć u realizaciji već izgrađenog skladišta za Duhovno–humanitarnu udrugu ‘Kap ljubavi’, a u planu  i donacija za rekonstrukciju Vodotornja u Vukovoru”, istaknuo je fra Josip Mioč, organizator koncerta.

Prošle se godine, prije koncerta, prodalo oko 5.500 ulaznica koje je bilo moguće vratiti, a organizator je ostavio i mogućnost da se mogu zamijeniti s ovogodišnjim ulaznicama.

Ono što nije vraćeno ili zamjenjeno uloženo je u opremanje kabineta informatike u Osnovnoj školi Ivan Mažuranić u Tomislavgradu, a nešto je dobio i kabinet u srednjoj školi.

Inače, na koncertu će Thompson izvesti pjesmu ‘Duvanjsko polje nažimlje grudi’, rađenu po tekstu franjevca Jakova Bubala.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: