Teške optužbe: “Vidal je na odlučujuću utakmicu stigao pijan”

Svjetsko prvenstvo u Rusiji igrat će se bez Čilea, aktualnog prvaka Južne Amerike.

Čileanci nisu prošli južnoameričke kvalifikacije, u odlučujućem susretu izgubili su 3:0 od rasterećenog Brazila, a mnogi najvećeg krivca vide u Arturu Vidalu.

U Čileu smatraju da je zvijezda Bayerna morala pokazati puno više, a danas su tamošnji mediji izvukli i intervju Jorgea Sampaolija iz 2015. godine. Bivši izbornik Čilea predvidio je da će ta reprezentacija propustiti Svjetsko prvenstvo zbog lošeg odnosa igrača prema reprezentativnom dresu i sportu općenito, prenosi index.hr.

Vidal je alkoholičar i mora se liječiti. Potpuno je izvan kontrole. Jednom me je pitao može li popiti pivo u avionu, ali mu to nisam dozvolio. Kasnije sam ga vidio s flašom viskija koju je dobio od posade”, rekao je Sampaoli dok je još vodio Čile. Tada je iz momčadi zbog pijanstva izbacio Vidala koji je ranije i pijan slupao skupocjeni Ferrari pa u suzama tražio oprost navijača.

Međutim, nije Sampaoli jedini koji je na ovaj način teško optužio Vidala i još neke reprezentativce. Supruga Vratara Čilea Claudija Brava također je često znala javno pričati o alkoholu, prostitutkama i ostalim porocima u reprezentaciji Čilea. To je za čileanske medije potvrdila i njena majka, odnosno punica Claudija Brava. Gospođa punica se pozvala na nećaka zaposlenog u casinu u kojem je Čileanac imao posljednji incident. O pojedinostima je govorila za TVN:

”Nećak mi je ispričao o tučnjavi Vidala koja se dogodila oko sedam ujutro, kao i da je kasnije platio casinu da se snimka uništi.”

Te je optužbe Vidal navodno porekao.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.