Teška ozljeda Perišića, evo kad se tek vraća na teren

Ivan Perišić zadobio je tešku ozljedu na treningu Tottenhama te ga sada čekaju operacija i dug oporavak.

Ozljeda se dogodila protkraj jučerašnjeg treninga s Tottenhamom, a naknadne pretrage pokazale su da je riječ o težoj ozljedi u kojoj je stradao prednji križni ligament.

Prema prvim procjenama, vraća se na terene tek za 6 mjeseci.

Sigurno da će nam njegov izostanak biti veliki hendikep u nastavku kvalifikacija. Vidjeli smo i u ove dvije utakmice u rujnu u koliko je dobroj formi i koliko je važan za nas. No, duboko vjerujem da će Ivan biti s nama na Euru idućeg ljeta, kojeg moramo izboriti i zbog njega. Čuo sam se s njim i osjetio njegov optimizam i čvrstu volju da do Eura bude spreman, a poznavajući njegovu predanost i fizičke kapacitete, uvjeren sam da će odraditi vrhunski oporavak te do lipnja doći do željene forme, izjavio je izbornik Zlatko Dalić stranici HNS-a.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Fantastičan igrač..jedan od boljih u repki zadnjih 10 godina.Steta za sve ali tako to ide.Hvala Ivane a od sada kako bude i Bog da.

  • Lika i nepismenosti kaže “doče” ha ha ha ha ha ha ha..Nek dođe vana i opet će te biti klub za ismijavanje do Velike Gospe u Europi..A glede te atmosfere dosadnije atmosfere i uspavljujući pjesama kao ono na Poljudu malo di ima,da vas dođe 100 tisuća ..Za vas su ti boys-i svemirski brod u navijanju,vaši narodni derneci na Poljudu su najbolji za zaspati..

  • I u ovakvom stanju,Ivan je bolji igrač od raznoraznih,Ođiđa,Diala. MUFIJA,Dajakua,Sahitija i ostale REGIMENTE našeg jada od KLUBA. IVANE ŠTO BRŽI OPORAVAK I POVRATAK NA TEREN.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.