Teška nesreća: Preminula i treća djevojka, četvrtoj se bore za život

Još jedna djevojka (17) podlegla je ozljedama nakon jučerašnje teške prometne nesreće koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na autocesti A-1 na petlji Butile, smjer Vlakovo – Stup. Ovo je treća žrtva jučerašnje stravične nesreće.

U ovoj nesreći dvije ženske osobe smrtno su stradale na licu mjesta.

Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač (20), a još jedna 18-godišnja djevojka koja je bila u automobilu zadobila je teške ozljede i liječnici joj se bore za život, potvrđeno je za Avaz.ba iz Tužiteljstva ŽS. Svi nastradali i ozlijeđeni su iz Sarajeva.

Prema priopćenju Ministarstva unutarnjiih poslova Županije Sarajevo, na licu mjesta smrtno su stradale A. I. (18) i N. N. (17). Smrt djevojaka je konstatirana u petak u 19 sati, a tijela su prevezena u prosekturu Bare.

Ozljede opasne po život zadobila je Lejla O. (17), koja je bila prvo prevezena u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, nakon čega je prevezena u KUM UKC-a, gdje je u petak u 20.05 sati podlegla ozljedama prilikom ukazivanja ljekarske pomoći.

Teške ozljede opasne po život zadobila je A. O. (18), koja je sinoć prevezena u KUM UKC-a, a potom na Kliniku za reanimaciju i anesteziju, gdje je zadržana.

Dvije djevojke smrtno stradale u teškoj nesreći na autocesti

Vozač BMW X5 A. E. (20) zadobio je teške tjelesne ozljede, frakturu pršljena lumbalnog dijela kičme i frakturu nosne kosti. On je prvo bio prevezen u Opću bolnicu, a potom u KUM UKC-a, odakle je vraćen u Opću bolnicu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

U priopćenju se navodi da je do nesreće došlo oko 18.25 sati u Butilama, na kolovozu autoputa A-1, Sarajevo – Zenica, u smjeru Vogošćanske petlje. Došlo je do skretanja BMW-a u desnu stranu izvan kolovoza i udara u metalnu ogradu i metalni stup nosač prometne signalizacije.

Automobil BMW X5, vlasništvo A. E., neregistriran je i na prednjoj strani je imao nepripadajuće registracijske oznake (689-M-155). I na zadnjoj strani je imao nepripadajuće registracijske tablice (669-E-I55).

(www.jabuka.tv)