Teška ispovijest Sharon Stone: “Izgubila sam sve, a oni su me zaboravili”

Sharon Stone optužila je Hollywood da ju je odbacio nakon što je 2001. godine doživjela moždani udar.

Ljudi su me tretirali brutalno neljubazno … Od drugih žena u ovom poslu do sutkinje koja je upravljala mojim slučajem skrbništva, mislim da nitko ne shvaća koliko je moždani udar opasan za žene i što je potrebno za oporavak – meni je trebalo oko sedam godina, ispričala je Sharon za Variety na jednom događaju organiziranom kako bi se kod žena podigla svijest o zdravlju mozga.

Za vrijeme bolesti Stone je bila u procesu razvoda od supruga, novinara Phila Bronsteina, a uz to je pokušavala održati filmsku karijeru.

Od pokušaja da zadržim skrbništvo nad sinom do toga da mogu samo funkcionirati – da uopće mogu raditi … Morala sam iseliti iz kuće. Izgubila sam sve što sam imala. Izgubila sam svoje mjesto na poslu. Ja sam tad bila najveća filmska zvijezda, dodala je, piše Index.hr.

Usporedila je svoj slučaj s onim princeze Diane. Obje smo bile toliko popularne. Ona je umrla, a ja sam imala moždani. Nakon toga smo zaboravljene, rekla je i objasnila da ju je “spasio” ugovor s Diorom koji je dobila 2005. godine.

(www.jabuka.tv) 

2 komentara

  • Sharon to je opcepoznato da bolesne,kao i siromasne narod napusti,ali Bog za takve otvori svoje veliko srce,Zato ti zelim da se njemu prepustis.Kad su Boga pravednoga pljuvali koliko vise ce nas

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.