Telemach tri godine generalni sponzor Košarkaškoga saveza BiH

Od 2019. godine sve košarkaške reprezentacije BiH će nositi znak Telemach na svojim dresovima.

Kompanija Telemach i Košarkaški savez Bosne i Hercegovine su potpisali sponzorski ugovor, kojim svoju suradnju nastavljaju i šire je na sve reprezentativne selekcije.

Drago mi je što je Telemach pokazao sluh, želju i volju da, kao društveno odgovorna kompanija, da vjetar u leđa Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine. U razgovoru s ljudima iz Telemacha shvatili smo da imamo zajednički cilj i da zajedničkom suradnjom, u jednom sasvim novom ambijentu i s novim, mladim i ambicioznim ljudima, pokrenemo stvari s mrtve točke. Telemach je već duži niz godina jedan od sponzora mlađih selekcija naše zemlje i ovo je samo nastavak suradnje, koja se sada proširila i na sve selekcije, odnosno kompletan Košarkaški savez BiH. Sretni smo što ćemo u Telemachu imati ravnopravnog partnera i što nam se vizija napretka poklapa, kazao je predsjednik Košarkaškoga saveza BiH Mirza Teletović, koji je zahvalio i svim dosadašnjim generalnim sponzorima na velikodušnoj pomoći u teškim trenucima za bh košarku.

Telemach aktivno pomaže sportske kolektive u BiH, a sponzorski ugovor s Košarkaškim savezom BiH jedan je od najvećih i najznačajnijih do sada.

Ponosni smo na košarkašku reprezentaciju koja je mnogo puta Bosnu i Hercegovinu predstavljala na međunarodnim natjecanjima. Drago nam je da možemo ulagati u sport i sportsku budućnost naše zemlje. Sigurni smo da će pomoć Telemacha biti dodatni podstrek za nove plasmane i nadamo se da će predstojeća trogodišnja suradnja Košarkaški savez podići do samog vrha. Vjerujemo da će naši košarkaši, predvođeni priznatim košarkaškim maestrom Mirzom Teletovićem, učiniti sve da i mlađe i seniorske selekcije zablistaju i ostvare zavidne rezultate, zbog kojih ćemo svi zajedno biti ponosni, izjavio je Admir Drinić, CEO kompanije Telemach, priopćeno je iz Telemacha.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.