Tehnološki park Posušje objavio javni poziv za obuku CNC programera/operatera

Upravni odbor Fondacije “Tehnološki park Posušje” (Logistički centar Posušje, Poduzetnička zona Osrdak, Rastovača polje 40, 88240 Posušje) raspisao je Javni poziv za obuku CNC programera/operatera.

S ciljem pružanja novih znanja i radnih vještina potrebnih za obavljanje poslova operatera/programera na CNC strojevima za obradu metala i plastike, stručnog osposobljavanja radi pronalaska radnog mjesta ili samozapošljavanja nezaposlenih osoba te osiguravanja kvalificirane radne snage domaćim poduzećima, Fondacija Tehnološki park Posušje (u daljem tekstu: Fondacija) poziva sve zainteresirane punoljetne osobe da podnesu prijavu za pohađanje obuke osposobljavanja za operatera/programera na CNC strojevima za obradu metala i plastike. 

Osnovne informacije o obuci: 

Obuka je organizirana u trajanju od 150 sati, a uključuje obuku u programima SolidWorks i SolidCAM, te praktičnu obuku na CNC strojevima. 

Obuka se održava kroz četiri mjeseca, tri puta tjedno u vremenu od 16:30 – 21:30 sati u prostorijama Fondacije u sklopu Logističkog centra Posušje na adresi Poduzetnička zona Osrdak, Rastovača polje 40. 

Ukupna cijena obuke je 1.600,00 KM, a 50% ovog iznosa osiguravaju osnivači Fondacije, Općina Posušje i JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke-HERAG. Cijena obuke za CNC programera/operatera koju plaća polaznik iznosi 800,00 KM. 

Prava i obaveze između Fondacije i odabranih polaznika obuke bit će definirani pojedinačnim ugovorima, koji će biti zaključeni prije početka obuke. 

Podnošenje prijava: 

Uz prijavu je potrebno navesti kontakt broj telefona i E-mail adresu te priložiti sljedeće dokumente: 

  • Preslika uvjerenja o prebivalištu (ne starije od 6 mjeseci) 
  • Preslika osobne iskaznice
  • Preslika svjedodžbe ili diplome
  • Životopis

Prijave po ovom Javnom pozivu s pratećom dokumentacijom slati na E-mail:  [email protected] ili preporučeno putem pošte/osobno dostaviti na adresu:

Fondacija Tehnološki park Posušje Logistički centar Posušje Poslovna zona Osrdak 
Rastovača polje 40 
88240 Posušje 
S naznakom “Javni poziv za obuku za CNC programera/operatera – NE OTVARATI” 

Javni poziv ostaje otvoren do 26. travnja 2021. godine.  Nepotpuni zahtjevi i zahtjevi podneseni izvan roka neće se uzimati u razmatranje. 

U slučaju velikog broja prijava prednost imaju kandidati s prebivalištem na području općine Posušje i ŽZH, a Fondacija zadržava mogućnost organiziranja razgovora sa zainteresiranim kandidatima o čemu će biti obaviješteni putem E-maila, priopćeno je.

Dodatne informacije: 

Sve upite u vezi s obukom moguće postaviti i putem E-maila: [email protected]

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.