Tarik Filipović s predstavom ”Sex i glad” ponovno gostuje u Mostaru

Tarik Filipović ima svoju predstavu o sexu pod nazivom ”Sex i glad”. Ulaznice za mostarsku izvedbu trenutno su po pretprodajnim cijenama u sustavu kupikartu i Mepas Mall-u

Nakon odlične autorske monodrame ”Ćiro” posvećene Miroslavu Ćiri Blaževiću, poznati glumac Tarik Filipović publiku nasmijava s još jednom svojom monodramom, koja ovaj put govori o sexu.

Dr. Udo Špricnmaher u novom kazališnom show ”Seks i glad” postao je doktor za one stvari, profesor i plejboj, koji publiku na zanimljiv i duhovit način odvodi na uzbudljiv safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti.

U ”Sexu i gladi” upoznat ćemo ili prepoznati najrazličitije vrste seksualnih odnosa, pomagala, kao i neke suvremenije fenomene poput cyber seksa, chem seksa ili npr. roll playa, a sve to na edukativno zabavan način, uz puno smijeha.

Prošlo je pet godina od moje prve monodrame “Ćiro” gdje sam konačno oslobodio pisca u sebi. Nakon toga je uslijedio rad na predstavi “Predsjednici&ca”, pa sam bio dio autorskog tima predstave “Da sam ptica”, dok sam predstavu pod nazivom “Sex i glad” radnog naslova “Doktor za one stvari” doista dugo kuhao u sebi. Napravio sam je ponukan time što sam u životu gledao stvarno puno predstava, pa i filmova na temu seksa, u kojima je sve bilo, kako se kaže “prvoloptaški”. Naravno, svi smo svjesni da u filmovima ili predstavama na tu temu ne možete zaobići neka opća mjesta, ali gledajući sve to što sam pogledao, pomislio sam: “Čekaj, pa to bi se moglo ‘prodati’ i skuplje'”. Pa sam se onda sam odlučio prihvatiti tog posla, izjavio je Tarik za medije, koji pod “skuplje” misli na duhovitije i originalnije.

Nakon mini turneje po BiH prošle godine, predstava Tarika Filipovića ”Sex & glad/Doktor za one stvari”, na zahtjev publike ponovno je u Mostaru.

Pred mostarsku publiku stiže 3. svibnja u veliku dvoranu Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, a ulaznice po cijeni 20 KM i 25 KM VIP mogu se kupiti po pretprodajnim cijenama na info pultu Mepas Malla i preko kupikartu.ba.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.