Tarik Filipović: Ova čudna žena napila mi se krvi i ljubila mi suprugu

Glumac i voditelj Tarik Filipović nedavno je proslavio 50. rođendan, a sada je pokazao i kako je izgledala proslava velikog dana.

Tarik je rođendan proslavio u društvu prijatelja i kolega, a među uzvanicima su se našle glumice Arija Ruzvić i Ornela Vištica, glazbenici Ante Gelo i Mirza Tetarić, bračni par Rađa i mnogi drugi.

Glumac je fotografije proslave podijelio u objavi na Instagramu, a prema svemu sudeći, svi su se dobro zabavili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Na stoljeća pola… 5.0- dobra zaključna ocjena, nema bolje… pa ću tako i tretirati godine koje proletiše,najljepša je sada, još ljepše dolaze… prepun ambicija, snova, uvijek kao na početku… divna je ta mudrost koju nose godine, divna je spoznaja da imaš taj mali krug veličanstvenih ljudi koji tvore tu divnu kružnicu u kojoj lakše lebdiš kroz život… bogatstvo osmijeha i divnih emocija, tako proslavišmo moj 50-i… uvijek sam znao što hoću, još sigurniji u ono što ne želim oko sebe, napisao je Tarik u opisu.

Na svom storyju istaknuo je i jednu “čudnu ženu” koja mu se “napila krvi”, a potom poljubila njegovu suprugu Lejlu.

Iz provjerenih izvora znam da je to supruge Dine Rađe, Viktorija Rađa, djevojački Đonlić, pojasnio je na drugoj fotografiji koja prikazuje upravo Viktoriju dok sjedi u krilu suprugu.

Na storyju je objavio još nekoliko fotografija na kojima je vidljivo da su se mikrofona prihvatile i njegova sestra i supruga Lejla te pokazale svoje pjevačke vještine.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.