Taekwondo klub Poskok Kočerin u Imotskom osvojio sedam medalja

Taekwondo klub Poskok Kočerin osvojio je ukupno sedam medalja na 14. Memorijalnom turniru ‘Josip Jović” koji se održava u Imotskom.

Nakon dvije godine pauze održan je ovaj tradicionalni turnir u čast prve žrtve Domovinskog rata za nezavisnu Hrvatsku.

Od sedam medalja Poskok Kočerin je imao dvije zlatne, srebrnu i tri brončane medalje.

Najuspješniji pojedinci su bili su Nika Vukoja koja je nakon tri pobjede u kategoriji juniorki do 63 kilograma osvojila zlatnu medalju te proglašena najboljom juniorkom turnira za što je dobila i pehar.

Osim nje zlato je osvojila Ana Mikulić u kategoriji mlađih kadetkinja preko 51 kilogram, a broncu Lea Ivanković u kategoriji kadetkinja B do 51 kilogram.

U discipline kick zlato je osvojio Filip Vukoja te je u konkurenciji preko 80 muške djece bio najuspješniji. Srebro je osvojila Lucija Udovičić, a broncu Marija Savić i Klara Udovičić.

Osim njih vrijedne pobjede je ostvarila i Roza Rita Savić ali ovaj put bez plasmana.

Na turniru u Imotskom okupilo se 400 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koji su se natjecali u disciplini sportske borbe i kicka. Takwondo Klub „Poskok Kočerin“ sudjelovao je na ovom natjecanju sa 16 natjecatelja u obje discipline.

Kočerinske poskoke su kroz ovo natjecanje vodili treneri Karlo Galić, Danijel Boban, Ilija Jukić, Sara Grubišić, David Dumančić i Petar Boban.

Čestitamo našim sportašima koji su ostvarili uspjeh ali i svima koji su nastupili na ovom turniru. Zahvaljujemo se našim roditeljima na pratnji i podršci te taekwondo klubu Imotski na dobroj organizaciji i domaćinstvu, poručili su iz kluba.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.