TAC posteljine: Posebno zadovoljstvo dostupno u trgovinama TehnoStar

Tvrtka TAC najveći je europski proizvođač posteljine, a njihove tkanine poznate su zbog kvalitete i elegantnog dizajna koji uvijek iznova oduševljava vjerne kupce. Bosanskohercegovačka tvrtka TehnoStar d.o.o. njihov je generalni zastupnik za BiH već 10 godina, na zadovoljstvo brojnih kupaca diljem BiH.

TAC je osnovan 1980. godine i otada se bavi proizvodnjom posteljine, deka, zavjesa, tepiha i WC programa. U proizvodnji se koriste samo najkvalitetniji materijali poput pamuka, pamučnoga satena i bamboo pamuka.

Ova uspješna europska tvrtka za prepoznatljivost svojih proizvoda osnovala je i posjeduje dizajnerske studije u Italiji i Engleskoj, zemljama koje su poznate po eleganciji i dobrom ukusu.

Usto, TAC posjeduje Disney licencu, a 2017. ova je tvrtka dobila Lovemark, titulu za super brend.

U već gotovo 40-godišnjoj povijesti djelovanja, proizvodi ove tvrtke inovativnim značajkama olakšavaju i uljepšavaju život potrošača.

Za zadovoljstvo krajnjeg korisnika skrbi više od 100 timova koji rade u tvornici i marketingu te kontinuirano uvode nove i posebne proizvode koristeći najnoviju tehnologiju.

Bogatu ponudu proizvoda ove marke i drugih kvalitetnih artikala možete pronaći u TehnoStar trgovinama.

Pogledajte ponudu TAC proizvoda

Provjerite kvalitetu TAC posteljina i priuštite si poseban užitak i ugođaj.

***sponzoriran članak