SZO proglasila kraj pandemije koronavirusa

COVID-19 više ne predstavlja globalnu zdravstvenu prijetnju, objavila je u petak Svjetska zdravstvena organizacija (SZO).

Generalni direktor SZO Tedros Adhanom Gebreyesus izjavio je da se u četvrtak na sastanku Odbora za hitne slučajeve preporučeno proglašenje kraja izvanredne situacije.

Prihvatio sam taj savjet. Stoga s velikom nadom proglašavam kraj COVID-19 globalne zdravstvene prijetnje, rekao je Gebreyesus.

Odbor SZO za hitne slučajeve prvi put je proglasio da COVID predstavlja najvišu razinu uzbune prije više od tri godine – 30. siječnja 2020.

SZO je objavila da je unatoč proglašenju kraja izvanredne situacije COVID-19 i dalje tu.

Prema podacima SZO, stopa smrtnosti je pala sa nešto više od 100.000 ljudi tjedno u siječnju 2021. na nešto više od 3.500 tjedno do 24. travnja 2023., javlja Reuters.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Steta je baciti te vakcine i Sebijine i Fadilove raspiratore. Sto onda avijoni zaprašili ovih dana. Sto nam sada slijedi. Spremaju nam opet nesto zanimljivo. Na zalost, svi sve vidimo a cutimo. Mozda zaprašujemo zlaticu na krompiru ili nesto slicno. Mjesec dana nema tragova po nebu i bas sada 3-4 dana sve isto kao i prije godinu- dvije. Mozda kerozin drugačiji. Dobro bi bilo da netko stručan konacno to pojasni. Ili je opet nesto za lisice ili glodavce..

    • Je eno mala mi ima temperaturu i povraća. Sigurno od avijona. A nisu prija mogli bacat tek se lipo razvedrilo zadnja tri četiri dana i nema bure. Teško nam lito slijedi. Zimi manje bacaju ružno vrime bude. Ne znan bacaju li to na zapadu. Iđe li iko vanka da javi. Ja se nisan pomaka odavle ima 25 godina di ću pm.

  • Najveća prevara i masakr u modernoj povijesti, oteli ste nam najmilije, samo se nadam da ima pravde na nekom drugom svijetu, ovdje ćemo je teško dočekati

  • Kao što znamo sve je teorija zavjere.Sljedeća teorija zavjere je da će ubodeni padati kao muhe, kada uključe 5G. To će biti sljedeća ” pandemija”. Virus mutirao će biti objašnjenje. Ali to je teorija zavjere, bez brige.

  • Pitaj te ove u Njemačkoj kad odu sada doktoru ima li dijagnoze Covida. Mozes donjeti PRC test da si pozitivan ali doktor ti kaze oprostite te šifre, te bolesti vise nemamo u programu, sustavu zdravstva. Sto bi, sto se desi. Gdje su sada oni pametni bukatori. Volio bih da nam sada Beros, Markoticka, Sprajc pojasne kako moze nestati bolest i dijagnoza iz sustava. Nitko ti vise ne smije napisati da imas Covid. Kazu sad je to respiratora viroza. Auuuu. Sta se desi za 2-3 god.!

  • Kako to kad imamo nisku procijepljenost a prirodni imunitet ne štiti i oni koji su preboljeli moraju se cijepiti,pa kako onda majku mu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.