Svjetski dan učitelja u Mepas Mallu

Iz godine u godinu posebno veselje nam donosi 5. listopada jer imamo priliku na poseban način proslaviti Svjetski dan učitelja i izraziti im zahvalnost za trud da svoje znanje na najbolji način prenesu našim znatiželjnim mališanima.

I ove godine Mepas Mall je iznenadio sve mališane i njihove učitelje zabavnim i kreativnim izazovom kroz poseban nagradni natječaj. Školarci su imali zadatak osmisliti pjesmicu o svom učitelju u kojima su nam otkrili zašto baš oni imaju najboljeg učitelja na svijetu. Učenici su prionuli poslu još jednom, te oduševili svojom kreativnošću i predivnim pjesmicama koje su svima izmamile osmijehe.

Slatku nagradu i zabavni poklon paket osvojila je učenica 2. razreda Marta Vidović i njena učiteljica Paulina Jukanović iz OŠ Petra Bakule. Nagrade su im uručene danas, na veliko oduševljenje i iznenađenje svih učenika. Najdraža učiteljica primila je poklon paket Saponije, Kandita i Naklade Alfa, a njena kreativna učenica Marta uživat će u slatkim Kandit okusima i poučnom poklon paketu Naklade Alfa.

Sreći tu nije bio kraj jer smo i ostatak razreda iz Škole Petra Bakule nagrađenzajedničkim kuglanjem u Bowling centru u Mepas Mallu i slatkim poklonima koje je Kandit pripremio za učenike i učitelje.
Slatkoj Marti i njenim prijateljima iz malih školskih klupa želimo još puno odličnih ocjena, a učiteljici Paulini još mnogo ovako lijepih nagrada.

Mepas Mall
Lifestyle u trendu