Svjetski dan plesa u Mepas Mallu

Dan kada posebno slavimo ples i pokret kao umjetnost, ali i kao dio svakodnevice koja čini naš život ljepšim je Svjetski dan plesa! Ovaj dan obilježavamo kako bismo se još jednom podsjetili kako je ples univerzalni oblik izražavanja koji prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke, kroz koji upoznajemo nove kulture i u trenutku odemo u posve drugi kutak planete.

Svjetski dan plesa je tu kako bi povezao mlade diljem svijeta i ukazao na važne probleme u svijetu. Ove godine naglasak je stavljen na problem nasilja nad djecom, a plesom se želi pokazati i pozvati na zajedništvo, prijateljstvo i toleranciju.

Subota, 29.04.2017. od 19:00 sati

Dan plesa slavi se širom svijeta, a u subotu, 29.04.2017. i Mepas Mall će zablistati u znaku plesnih ritmova i talentiranih plesača.

Na plesnoj reviji sudjelovat će mostarski plesni klubovi: plesni studio B-dance, športski plesni klub Erigo-D, plesni studio Mo-stars, plesni studio Flash, plesni klub Pro Dance i športski plesni klub Zrinjski kao i mostarske mažoretkinje.

Plesne skupine još jednom će pokazati na jedinstven način kako ples ne poznaje granice, on je nešto što dolazi jednostavno, prirodno i u čemu uživa cijeli svijet!

Krenite s nama na šaroliko putovanje plesnim stilovima! Vidimo se 

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu