Svima su ispale oči dok su gledali seksi nastup Jennifer Lopez!

Sinoć se održala jedna od najvažnijih dodjela nagrada u svijetu glazbe, naime, dodijeljene su American Music Awards. Čini se da su ovu godinu obilježile žene, barem ako sudimo prema popisu pobjednika. Taylor Swift, Nicki Minaj, Katy Perry, Beyonce i Jennifer Lopez samo su neke od dama koje su sinoć otišle kući punih ruku nagrada.

21-godišnja Taylor Swift počašćena je na AMA-sima čak tri puta, dobila je nagradu za najbolju izvođačicu i album u kategoriji za country, ali i u kategoriji izvođača godine.

Nagrađena je i Nicki Minaj, koja je na dodjeli i nastupila s Davidom Guettom. Nagrađena je titulom omiljene izvođačice, a tijekom nastupa ustvrdila je da ima “jako puno ljubavi u prostoriji”.

Jennifer Lopez nagrađena je titulom omiljene latinoameričke izvođačice. Tijekom večeri nastupila je s Pitbullom, priredivši producentu pravi mali seksi show. Sigurno mu nije bilo lako nastupati i s Marcom Anthonyjem, s kojim je Pitbull također surađivao tijekom godine. Strani mediji odmah su se zapitali koga je Jennifer htjela napraviti ljubomornim tijekom “prljavog plesa” s Pitbullom.

Rihanna se putem streaminga javila na dodjelu nagrada, s obzirom na to da još uvijek boravi u Londonu. Njezin album Loud nagrađen je kao omiljeno soul i r’n’b izdanje protekle godine. Beyonce je u kategoriji soula i r’n’b-ja dobila nagradu za omiljenu izvođačicu, a njezin muški pandan je Usher. Posebnu nagradu osvojila je Katy Perry koja je prva žena sa čijeg albuma je čak pet pjesama završilo na prvom mjestu ljestvice broj jedan singlova. (index.hr)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.