Svi veliki hitovi Queena uz Dinu Jelusića u Mostaru

Večeras će na Kantarevcu biti izveden koncertni spektakl Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony, sa 75 glazbenika na sceni i Dinom Jelusićem!

Cijela ekipa glazbenika stigla je već u četvrtak popodne u Mostar, a nakon probe orkestra u Kosači, od jutra već traje generalna proba na Kantarevcu.

Ovaj je zahtjevan projekt osmislio i pokrenuo dirigent i skladatelj maestro Igor Tatarević, inače Mostarac s kućnom adresom u Zagrebu koji obožava Queen.

Ja sam podijeljena ličnost po pitanju mojih glazbenih sklonosti. Po obrazovanju sam čisti klasičar, ali u duši sam rocker. Odrastao sam uz omiljeni Queen, Led Zeppelin, Pink Floyd….Uz rock 70-ih i 80-ih, naglašava maestro Tatarević pred večerašnji koncert.

Uz vrhunski orkestar, zbor i rock bend, fanovi Queena večeras s posebnim uzbuđenjem očekuju mladog Jelusića u ulozi Freddieja Mercuryja. A njegove su vokalne sposobnosti i iskustvo stečeno na svjetskim pozornicama najbolja garancija izvanrednog glazbenog doživljaja u kojem će publika večeras moći uživati u Mostaru.

Ulaznice se danas prodaju i na blagajni, na ulazu na Kantarevac, pa svi ljubitelji legendarnih Queenovaca mogu doći na Kantarevac i kupiti svoju ulaznicu.

Ukoliko se odluče za online kupovinu, ulaznice se i dalje prodaju na platformi Entrio.ba.

Večerašnji koncert započinje u 20h.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.