Svi su govorili da toga nema u Hercegovini, a mi imamo dokaz da postoji!

I vrapci na grani znaju da je ovu nedjelju 17. svibnja dugoočekivano otvaranje Jaffa plantaža! Ako želiš pravi doživljaj za cijelu obitelj pravac na Jaffa plantaže! Na 75 ha te čeka staza za šetnju ili vožnju biciklom, naš vozić Voćko, mnogobrojna piknik i foto ponit mjesta te veliko igralište i još mnogo toga.

Kada smo ih pitali zašto su ove godine odlučili uložiti dodatni novac u turistički dio Jaffa plantaža, dobili smo odgovor kojeg smo potajno priželjkivali. Odgovorili su nam kako su oduvijek sa svojom djecom provodili vrijeme na plantažama. Bicikli, trčanje do iznemoglosti, skakanje, te vječno istraživanje prirode su im posebno drage uspomene. Zbog svih tih trenutaka odlučili su to omogućiti i drugim obiteljima i ljubiteljima prirode koji od nedjelje 17 svibnja od 09 sati imaju mogućnost posjetiti Jaffa plantaže u divnom ambijentu raja prepunog voća.

Posebno nas raduje što možemo pokazati i turistički potencijal poljoprivrede. Osmislili smo mnogobrojne sadržaje i ture kao što su i edukativne ture za najmlađe, proslave rođendana u prirodi, teambuliding…Vjerujemo da ćemo našim turističkim brendom Jaffa plantaža dopuniti turističku ponudu Blagaja i cijele Hercegovine, izjavio je direktor Jaffa-Komerca Nedim Badžak.

Jaffa-Komerc je kroz razne aktivnosti oduvijek težio prezentaciji i približavanju poljoprivrede na zanimljiv i edukativan način. U skladu s tim, mogu se pohvaliti s mnogobrojnim sadržajem za sve generacije. Pored veleprodaje i maloprodaje voća i povrća te Jaffa plantaža, u svojoj ponudi imaju i luksuzne kuće za odmor koje garantiraju potpunu privatnost.

Više informacija na www.jaffakomerc.com ili na Facebook  stranici Jaffa plantaže – doživljaj prirode.

*PR članak