Svi ozlijeđeni stabilno, u subotu sahrana poginulog mladića

Svih troje pacijenata smještenih u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar zbog ozljeda zadobivenih u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak stabilno je.

Kako je potvrđeno iz SKB-a Mostar, K. M. (1995.) hospitalizirana je u Jedinici intenzivnog liječenja. Zadobila je teške tjelesne ozljede, a trenutačno je hemodinamski i respiratorno stabilna. M. M.(1997.) hospitaliziran je na Odjelu za abdominalnu kirurgiju. U pitanju su lakše tjelesne ozljede, piše Večernji list BiH.

 L. T. (1991.) hospitalizirana je na Odjelu za traumatologiju. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, rekla je Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB-a Mostar.

Prometno vještačenje

Podsjećamo, u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila 14. ožujka na cesti Mostar – Široki Brijeg, na lokaciji Žovnica, sudjelovalo je pet vozila, a jedna osoba smrtno je stradala, dok su tri ozlijeđene.

Poginuo je dvadesetdvogodišnji M. Đ. iz Posušja, koji se nalazio u vozilu marke BMW.

Nakon obavljenog očevida, županijska tužiteljica koja vodi slučaj nije željela govoriti o točnim uzrocima koji su doveli do sudara bez provođenja odgovarajućih vještačenja.

Vozila su izuzeta radi ispitivanja tehničke ispravnosti, radit će se prometno vještačenje, a obdukcija tijela stradalog mladića bit će najkasnije prekosutra, kazala je tužiteljica.

Sahrana tragično stradalog M. Đ. bit će danas (subota), 16. ožujka na Virskom groblju u 15 sati.

Horor na Žovnici: Jedna osoba poginula, najmanje tri teže ozlijeđene

(www.jabuka.tv)